Dak lekkage

Waterschade als gevolg van dak lekkage voorkomen

Een dak lekkage is een veel voorkomend probleem dat altijd ongelegen komt. Coating Protect is DE leverancier van hoogwaardige waterdichte coatings ter voorkoming van dak lekkage. Onze water afdichtende en beschermende coating wordt door velen specialisten gebruikt bij dakrenovatie of bij reparatie van een lekkend dak.

 

De oorzaak van een dak lekkage op een plat dak?

Dak lekkage wordt meestal veroorzaakt door een slecht en vooral oud dak. Door verstoppingen blijft het water op platte daken staan waar het door de conditie waarin het dak verkeerd een dak lekkage tot gevolg heeft.

Naast de waterschade door een lekkend dak kan een lek dak indien niet tijdig wordt ingegrepen gaan verrotten of zelfs inzakken. Het is dus van belang een lekkend zo snel mogelijk te repareren en te voorzien van een hoogwaardige water afdichtende beschermende coating.

 

Dak lekkage voorkomen of verhelpen.

Het repareren van een dak lekkage is met onze hoogwaardige water afdichtende coating geen enkel probleem.
Onze hoogwaardige Hypertectum coating wordt door velen specialisten gebruikt om platte daken waterdicht te maken. Neem voor meer informatie over het voorkomen en behandelen van dak lekkage contact met ons op.

  Copyright © 2016 - CoatingProtect®

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wilt u meer informatie