Vochtproblemen

Verhelpen en voorkomen van vochtproblemen

Vochtproblemen in huis moeten serieus genomen worden. Schimmel op de muur, het loskomen van de bepleistering, en zwarte punten in uw stucwerk zijn vaak een voorbode van ernstigere en complexere vochtproblemen. Deze vochtproblemen veroorzaken daarnaast meestal een vochtig binnenklimaat met mogelijke gezondheidsproblemen als gevolg.

 

Vochtproblemen en uw gezondheid

Vochtproblemen in huis beschadigen uw eigendom en bevorderen de ontwikkeling van bacteriën; huismijt en schimmels. Hierdoor vormen vochtproblemen een ernstige bedreiging voor de gezondheid van u en uw gezin. Wetenschappelijke studies hebben zelfs aangetoond dat 83% van de gevallen van astma, astmatische bronchitis en chronische bronchitis en 87% van de gevallen van chronische neusverkoudheid voorkomen bij volwassenen die in vochtige huizen wonen. 20 à 30% van de bevolking lijdt aan ademhalingsallergieën. Dat is meer dan het dubbele in vergelijking met 20 jaar geleden !

 

Verhelp vochtproblemen met onze Hypertectum coating

Vochtproblemen in uw woning kunnen eenvoudig en efficiënt worden verholpen met onze speciale Hypertectum coating. Deze coating bestaat uit een hoog elastische, water afdichtend duurzaam membraan dat zich uitstekend hecht op verschillende ondergronden.

 

Neem voor meer informatie over het verhelpen van vochtproblemen in uw huis geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

  Copyright © 2016 - CoatingProtect®

Vrijblijvende informatie aanvraag

Wilt u meer informatie